bel ons 0485 36 27 67

Maak kennis met Gonny Vijn, dé aankoopmakelaar in de regio Nijmegen

In 2000 ben ik mijn eigen makelaarskantoor begonnen: Vijn Vastgoed. Door mijn klantgerichtheid en professionele aanpak groeide ik in enkele jaren tot een bedrijf met een mooie vastgoedportefeuille en vele taxatie-opdrachten. Al snel volgde het lidmaatschap bij de NVM voor nét dat stukje extra zekerheid en de uitgebreide database. Alhoewel ik ervoor gekozen heb dat lidmaatschap na bijna 15 jaar per 1-1-2019 op te zeggen,  kunt u ervan op aan dat mijn professionaliteit nog steeds hoog in het vaandel staat.

Eén van mijn speerpunten was altijd al de aankoopmakelaardij. Sinds enkele jaren heb ik me daarin gespecialiseerd. Vandaar de naam: Aankoopmakelaar Gonny Vijn. Met veel inlevingsvermogen, verstand van zaken en mijn netwerk zorg ik ervoor dat we samen precies de woning vinden die bij u past. Tijdens het gehele traject sta ik u persoonlijk met raad en daad terzijde en u kunt erop vertrouwen dat úw belang altijd voorop staat.

Hebt u al een woning gevonden? Ook dàn geniet u van de voordelen van professionele begeleiding en kunnen we meteen heel gericht aan de slag.

Lees hier meer over het aankooptraject en het stappenplan.

Maak kennis met Aankoopmakelaar Gonny Vijn

 

 

 

   Kennismaken met een aankoopmakelaar pur sang?
   Ik kom graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.
   Bel gerust. De persoonlijke en integere aanpak zullen u zeker aanspreken.

 

   Gonny Vijn geeft een paar redenen voor het inschakelen van een aankoopmakelaar.

sitemap | contact | privacy | webwe website , een product van dotsolutions