Mijn favorieten

Maak kennis met Gonny Vijn, dé aankoopmakelaar in de regio Nijmegen

In 2000 ben ik mijn eigen makelaarskantoor begonnen: Vijn Vastgoed. Door mijn klantgerichtheid en professionele aanpak groeide ik in enkele jaren tot een bedrijf met een mooie vastgoedportefeuille en vele taxatie-opdrachten. Al snel volgde het lidmaatschap bij de NVM voor nét dat stukje extra zekerheid en natuurlijk de uitgebreide database.

Eén van mijn speerpunten was altijd al de aankoopmakelaardij. Nu heb ik me daarin gespecialiseerd. Vandaar de nieuwe naam: Aankoopmakelaar Gonny Vijn. Met veel inlevingsvermogen, verstand van zaken en mijn netwerk zorg ik ervoor dat we samen precies de woning vinden die bij u past. Tijdens het gehele traject sta ik u persoonlijk met raad en daad terzijde en u kunt erop vertrouwen dat úw belang altijd voorop staat.

Hebt u al een woning gevonden? Ook dàn geniet u van de voordelen van professionele begeleiding en kunnen we meteen heel gericht aan de slag.

Lees hier meer over het aankooptraject en het stappenplan.

Kennismaken met een aankoopmakelaar pur sang? Ik kom graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Bel gerust. De persoonlijke en integere aanpak zullen u zeker aanspreken. 


 

Wilt u eerst een 'live' indruk? Bekijk dan dit filmpje dat onlangs op RTL4 is uitgezonden: .  Gonny Vijn noemt hierin enkele redenen waarom het verstandig is een aankoop-makelaar in te schakelen.

Ook komt Lilian aan het woord en vertelt waarom zíj een aankoopmakelaar in de arm nam.
"We wilden een woning kopen zonder zorgen. En dat is gelukt. Gonny zette ons weer met beide benen op de grond en heeft ons prima geholpen. We zijn heel tevreden op onze nieuwe plek."